Accessos directes:

Logotip pam.cat pam.cat

Cercador global de l'AMB

7

Suports

Lluis Carrasco Martínbez

Revisar la planificació del traçat de l'extensió de la linia 3 del Metro en el ramal Esplugues, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat - evitant solapaments amb la xarxa del tramvia i les linies de rodalies, cobrint nuclis de població sense xarxa feerroviària a Sant Just Desvern i el mateix Sant Feliu .

| Autor/a: Lluis Carrasco Martínbez | 1 comentari

Tornar

El traçat de la L-3 de metro aprovada actualment en el PDI, d'esPlugues a Sant Feliu de Llobregat no respon a criteris d'equitat i racionalitat del transport públic, doncs suposa una duplicació amb altra xarxa ferroviària existent, deixant a importants nuclis de població de Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat, sense cap tipus de servei ferroviàri.

Cal procedir a la revisió del traçat pensant en clau metropolitana i no solament en clau local, en aquest sentit preveure un traçat que permeti un futur mes o menys llunyà l'encreuament del riu fins a Sant Vicens del Horts i la cobertura del poligon industrial el Pla.

Comentaris

Necessites iniciar la sessió per a poder afegir un comentari.

  • Comentari

    | Autor/a: Josep M Armengou i Iglésias

    Molt important que no hi hagi solapaments de xarxes. Autoritat única i amb totes les competències, per exercir bé una autoritat que es troba a faltar.Entesa i complementarietat amb el Govern del país.