Accessos directes:

Logotip pam.cat pam.cat

Cercador global de l'AMB

7

Suports

Lluis Carrasco Martínbez

Dissenyar proposta i exigir al Ministerio de Fomento l'ampliació del pont de 4 camins mitjançant la construcció d'una passera adherida, garantint un trajecte segur i accessible pels viannats i el ciclistes

| Autor/a: Lluis Carrasco Martínbez | 2 comentaris

Tornar

La comunicació existente entre Molins de Rei , Sant Vicenç dels Horts i Pallejà a peu o en bici, es pràcticament impossible sense jugar-se la vida en els creuaments i no existeix espai suficient ni tant sols per anar a peu.

Malgrat l'existència del pont, aquest es va dissenyar i construir en el seu dia obviant als viannats i ciclistes.  Per aquesta raó avui a 2016 , es fa imprescindible una actuació que permeti la connexió d'aquests tres municipis metropolitans de manera sostenible i segura i no solament amb vehicles.

Comentaris

Necessites iniciar la sessió per a poder afegir un comentari.

 • Comentari

  | Autor/a: Montse Jardí i Segura

  Molt bona proposta; totalment d'acord. Va en la línia que he deixat en un comentari a altra proposta.

  Sí, s'ha de disenyar ja la connectivitat per les persones, les bicis ampliant/acondicionant les infraestructures existents, i la connectivitat de la natura, creant grans corredors verds.

 • Comentari

  | Autor/a: José Luis de Hoyos Guerrero

  Crec que seria també molt bona idea, aprofitar la revisió del traçat planificat del tramvia per fer-lo arribar al intercanviador de Quatre Camins, per fer un nou pont (en lloc d'ampliar el pont de Molins actual col·lapsat) que arribés més a prop del nucli urbà de Sant Vicenç dels Horts, on passés el tramvia i també hi haguessin uns carrils segregats per vianants i ciclistes. El cost seria similar a la mateixa ampliació del pont actual amb els mateixos serveis.